YÖK Başkan Vekili Prof.Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ömer AÇIKGÖZ, Üniversitemiz Üst Yönetimi(sayın rektörümüz ve yardımcıları),Hatay Vali Yardımcısı Orhan AKTÜRK ve Afrin Yerel Meclis Başkan Yardımcısı Muhammed REŞİD fakültemizi ziyaret etttiler. Fakülte dekanımız Prof.Dr. Habip ÖZKAN gelen misafirleri karşılamış ve fakültemizin üç yıllık gelişim süreci hakkında sunum yapmıştır. Ziyeret kapsamında, YÖK Başkan Vekili Prof.Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ömer AÇIKGÖZ ve Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Arif ÖZAYDIN, öğrencilerimizin talep ve sorunlarını dinleyip sonrasında Afrin'deki yüksek öğretim hizmetinin kalitesinin yükseltilmesi adına istişarelerde bulunmuşlardır.