12.02.2024 Pazartesi günü Afrin Eğitim Fakültesinde, Afrin Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Çınar başkanlığında bahar dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda 2023-2024 güz döneminin değerlendirilmesi yapılıp yeni döneme ilişkin planlamalar istişareye sunuldu. Bununla beraber Afrin Eğitim Fakültesinde görev yapan bütün akademik personelin istek ve talepleri dinlenerek görüşleri ve önerileri doğrultusunda kararlar alındı.

Afrin Eğitim Fakültesinin fiziki koşullarının iyileştirilmesi, sosyal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmaların yapılması, konferansların tertip edilmesi, önemli gün ve haftalara dair organizasyonların düzenlenmesine ilişkin planlamaların yapıldığı toplantıda 25-29 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan Türkiye gezisi programında emeği geçen Afrin Eğitim Fakültesi çalışanlarına Prof. Dr. mahmut Çınar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.